Identificatie van de overledene

De identificatie van de overledene of doodgeborene vindt plaats aan de hand van een registratienummer. Het registratienummer is in feite een willekeurig nummer, met als functie het vaststellen van de identiteit van de overledene. Dat wil zeggen het registratienummer op de kist of het omhulsel van de overledene moet overeenkomen met het registratienummer dat op de dokumenten staat vermeld.

Om te voorkomen dat de controle van de identiteit van de overledene of doodgeborene op het laatste moment plaats vindt, namelijk wanneer de kist op de begraafplaatst of het crematorium komt, moet dit nu eerder gebeuren. Namelijk direct bij het aanbrengen van een registratienummer.

Zo kan op de begraafplaats of in het crematorium de controle plaatsvinden door de vergelijking van het registratienummer op de kist of het omhulsel en de bijbehorende documenten.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief